miercuri, 5 ianuarie 2011

Ce ne așteaptă în 2011?...........un pic de politică

          Dacă vă așteptați ca în 2011 să fie mai bine, vă înșelați amarnic. Va fi mult mai rău, vom primi un set nou de taxe și impozite. Vor creşte accizele pentru ţigări şi carburanţi, dar şi taxa auto, în timp ce veniturile pensionarilor şi ale mamelor vor fi diminuate. Nici firmele nu scapă mai uşor. Detalii despre taxe și impozite aveți aici .
          De asemenea România va face din nou un accord cu FMI-ul . Vă închipuiți că dacă statul nu poate plăti salariile și pensiile nici când primește bani de la FMI, dar când va trebui să înnapoiem banii FMI-ului .
          Doar o scurtă știre pentru că nu vreau să vă plictisesc cu politica.

7 comentarii:

  1. ma cac pe bloguul tau de cacat. esti un limbist ,labagiu care suge pula profului de info cu blogu lui de rahat.Peeenibillll.... jegosule iti dai freza de cangur elvetian.

    CU STIMA,
    Ma pis pe dumneata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Angel: Probabil esti un ratat care ai scapat la oras si mai ales la internet. Daca nu iti convine ceva la acest blog nu mai intra in viata ta pe el. Acest blog este destinat oamenilor inteligenti, deci in nici un caz nu ai ce cauta pe acest blog. Cu asemenea injuraturi pe altii i-au dat afara de la gradinita. Se pare ca inca nu ai invatat sa faci acorduri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Amprenta mea ramane adanc in curul tau !

    RăspundețiȘtergere
  4. Angel: De asemenea inca esti in generala deoarece la liceu nu se face tehnologie. Si iti reamintesc ca nu are rost sa mai intri pe blogul acesta si daca ai ceva sa-mi spui eu nu am nimic impotriva, macar trebuia sa-ti lasi numele tau ca sa stim si noi cu cine am vorbit, dar nu ma astept de la asta de la un cocalar care a scapat la internet.

    RăspundețiȘtergere
  5. numai o fata ar putea avea vorbe de astea penibile. draga daca nu`ti place nu citi. si daca nu`ti place nu te uita. nu inteleg ce te fute pe tine grija..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand mai injuri, lasa cu numele tau postul.

    RăspundețiȘtergere