sâmbătă, 15 ianuarie 2011

"Importanții"!

     Cu toții, probabil, cunoașteți persoane care se cred importante, deși toată lumea își bate joc de ei. Aceste persoane sunt întotdeauna cred că au o grămadă de prieteni și îi vezi singuri în cluburi sau pe stradă. De asemenea cand se duc în cluburi se uită dacă cunosc pe cineva și stau pe capul lor toată noaptea. Aștia de care am vorbit până acum sunt băieții. Fetele care se cred importante sunt foarte ușor de observat. Se combină cu un băiat care este cât de cât cunoscut. Niciodată nu salută ele, așteaptă să fie salutate , deoarece ele sunt importante.
     De asemenea "importanții" nu sunt deloc modești, deoarece pentru a dovedi că ei sunt importanți trebuie să se laude, pentru că ei nu au făcut nimic pentru ca să fie lăudați și ,de obicei, acele laude sunt mincinoase.
     Acești "importanți" nici nu sunt prea inteligenți, dacă vorbești cu ei mai mult de 5 minute te plictisești.
     Nu vreau să insist prea mult pe această categorie de persoane deoarece constituie un punct din lista mea cu lucruri de care îmi este silă.
     Fițoșii sunt inofensivi, dacă nu ieși cu ei în oras. Dacă totuși ieși cu ei în oraș încep să facă mofturi, "Eu nu merg acolo că e nasol, nu au senzori la baie" pe modelul acesta, iar în cel mai rau caz pot doar să te enerveze la culme.
     De asemenea cea mai dureroasă forma de respingere a fițoșilor și a "importanților"este să nu-i bagi în seama. Dacă nu-i bagi în seamă o să facă lucruri penibile pentru a atrage atenția și o să ai o grămadă de motive să râzi iar de el.

    De obicei "importanții"sunt și fițoși, așa că în mare parte este bine să vă feriți de aceste specimene.