luni, 3 ianuarie 2011

Prietenia...............

        Prietenia, pentru mine, este cel mai important lucru după părinți.
        Cea mai mare greșeală este să renunți la prieteni pentru iubită/iubitul ta/tau, deoarece în zilele noastre relațiile dureaza foarte puțin și dacă în trei luni , de exemplu, cât ai fost cu prietena/ul ta/tau, ți-ai pierdut toți prietenii și  după ce te-ai despărțit de ea/el nu ai să mai ai cu cine să ieși afară sau cu cine să mai vorbești. Acum probabil o să vină cei care o să spună "da eu am o grămadă de prieteni, mă cunoaște tot orașul". Foarte greșit. Acei mulți prieteni sunt cel mult amici sau prieteni falși. Dacă te întâlnești de două ori cu el pe stradă și te salută nu înseamnă că sunteți prieteni, înseamna că vă cunoașteți și sunteți amici. Prietenii adevarați sunt cei care iți sar în ajutor când ai nevoie și nu ma refer la bătaie neaparat. De exemplu ai o problemă la 6-7 dimineața, câți oameni vor veni cu tine să te ajute?
       Cele mai interesante prietenii sunt cele între fete. Când au câte o poză împreună, pun la descriere "cu surioara mea/ cu iubita mea:*:*/ cu ea:*:*/" și exemplele pot continua. Si de fiecare dată trebuie să se certe, dar într-o zi , maxim doua sunt iar cele mai bune prietene. În schimb fetele se susțin foarte mult între ele. Dacă una a fost părăsită, se întalnesc cam cinci fete și vine "parasita" ( care pe drum se ciufulește, plânge un pic ca să-i curgă rimelul) , se așează la masă și încep "Fată!/ Ce fată?/ M-a părăsit!/ Te-a părăsit?Vaiii!!/ " și încep să plângă toate și este o melancolie în grup.
      La băieți prieteniile țin mult, dar când se rup se lasă cu certuri mari, cu bătăi și se împacă foarte greu sau niciodată. Cum ar fi să vedeți cinci baieti și sa vină unul plâns, ciufulit și să zica "Angel?! / Ce?/ M-a părăsit!/ Te-a părăsit?!Vai!!Hai la curve!/"  ar fi ciudat .
     Cele mai urate experiențe sunt atunci când un prieten foarte bun te vorbește pe la spate sau iți face ceva rău.
     În final o melodie, "Spike-Rămânem prieteni" și sfatul meu este să aveți grijă ce prieteni vă faceți.



P.S. O ultimă întrebare: Câți prieteni adevărați aveți?