vineri, 24 decembrie 2010

Moș Crăciun și......prietenii sai !

      A venit Crăciunul, vai ce frumos, incredibil, dar eu tot nu am intrat în spiritul sărbătorilor. Anul trecut intrasem în spiritul Crăciunului de la 1 decembrie. Mergeam cu ghirlande la gât prin scoală, baloane , anul acesta în schimb am impresia că este o zi normală.
     Stiți stereotipul "De Crăciun fi mai bun", de ce? Răspunsul vine din partea creștinilor "Pentru că s-a născut Iisus"
     În zilele noastre nu s-a mai păstrat aproape nimic din vechea tradiție. Acum toată lumea are brad artificial, sunt unii care ascultă Fernando în loc de colinde. Probabil eu și cu înca o prietenă suntem singurii care mai avem brad natural. Toată lumea cumpără brad artificial și eventual mai pun o creangă în mijlocul casei ca să miroase a brad. Bineînțeles că dacă nu era mama înnebunită după mirosul de brad aveam și eu de mult brad artificial.

           În final vă urez SĂRBĂTORI FERICITE și să vină Moșul la voi!

Cumpărăturile și femeile !

       Toți bărbații, probabil, au îndurat ședințe de shopping cu mamele, prietenele sau iubitele. Shoppingul este singurul sport la care femeile obișnuite rezistă cel mai mult.
       De fiecare dată când te duci la shopping cu iubitul, prietenul, fiul tau , dacă este obosit , la întrebarea "îmi stă bine / mi se potrivește" va veni răspunsul "ești superbă, cumpără-l și hai să mergem".
       Pe de alta parte, când sunt bărbații la cumpărături pentru ei, merg 5 ore, nu e nici o problemă, sunt atenți, se hotărăsc foarte greu.
       Sau vi s-a întamplat să mergeți cu familia, iar tu dacă ești băiat să rămâi cu tatăl tău la un bar să beți un suc până termină mama ta de făcut cumpărăturile sau eventual dacă ești fată, rămânea săracul tată singur la bar și se uita plictisit la televizor, iar tu te plimbai prin magazine cu mama ta.
       Femeile probabil testează bărbații, mintal, iți trebuie niște nervi de otel să stai între haine, bikini, sutiene etc. câteva ore bune fără să te enervezi, de aceea, mereu rămân tații la bar/restaurant și se uită la televizor, țin foarte mult la nervii lor.
      Pe departe cel mai mare dezavantaj pentru bărbați este că sunt foarte multe haine pentru femei. În orice magazin cu haine mixte mereu veți găsi mai multe haine pentru femei. Bărbații au pantaloni scurți, lungi și blugi. Femeile au fuste, rochii , blugi , colanți , pantaloni scurți, pantaloni lungi , fuste mai scurte, fuste cu franjuri etc..
     Dar avantajul nostru este că în lume sunt de 3 ori mai multe fete, deci avem de unde alege.