luni, 17 ianuarie 2011

Discriminare şi rasism !

    Discriminările și rasismul apar întotdeauna deoarece oamenii sunt diferiți între ei.
    Voi începe cu discriminarea și rasismul în privința țiganilor. Eu, când vine vorba de țigani, sunt destul de rasist. Țiganii au mai multe drepturi decât românii, deoarece sunt minoritate, sunt un exemplu de oameni leneși. Când cauți oameni leneși care ar vrea să cadă banii în timp ce se uită la OTV, pe ei să-i cauti. Acum sunt cam 3 tipuri de Țigani:
-Țiganii care sunt săraci, cerșesc , mor de foame și locuiesc 20 într-o cameră normală.
-Cei care au bani pentru că în trecut au avut aur și după revoluție li s-a înnapoiat averea. Acei țigani sunt cei mai oribili oameni. Ascultă manele, au case mari cu turnulețe multe și sunt plini de aur. Un țigan manelist care fumează etnobotanice sau orice alt drog este cel mai prost animal, va începe să scoată sensul vieții din melodiile lui Salam.
-Și țiganii, foarte puțini la număr, care muncesc. Cu acești oameni chiar nu am nimic. În acest caz chiar nu se merită să faci vre-o discriminare deoarece sunt niște oameni care au plecat dintr-un anumit mediu și au reusit, totuși, să se redreseze, chiar merita admiratie.
    Vom întâlni și discriminările între bărbați și femei. Mulți cred că femeile nu sunt în stare să facă nimic complicat, mai ales dacă acel ceva include muncă. Întradevar s-au facut meserii pentru bărbați și meserii pentru femei. Eu nu am văzut nici o femeie de meserie instalator, tâmplar, paznic, șofer de tir, dar de asemenea nu am văzut nici un bărbat de meserie menajeră, coafeză( sunt foarte puțini hairstyle-liști ) etc. De asemenea o mare discriminare între bărbați și femei este făcută în legatură cu hainele, întotdeauna sunt mai multe haine pentru femei. Și de ce toate fetele au o gramadă de creme și soluţii? Şi bărbaţii ar avea nevoie de ele, dar nu le folosesc, noi suntem naturali. Cu toţii aveţi mame sau cei care stau deja cu prietenele ştiu că dimineaţa, când se scoală sunt ca un zombi, nici nu vrei sa te uiţi la ele şi când ies din baie arată perfect. Ce ar fi dacă femeile nu ar folosi nici un fel de cremă sau soluţie sau dacă nu se inventa PhotoShop-ul?
     Acum discriminarile între orientările sexuale, acestea chiar trebuie făcute. După părerea mea homosexualii sunt cei mai scârboşi oameni posibili. Nu ştiu cine a legalizat casatoriile gay, probabil are şi el alte orientări. Nu vreau să detaliez acest subiect deoarece îmi doresc să puteţi mânca bine azi.

    În final vă sfătuiesc să faceţi discriminări doar atunci când trebuie.