vineri, 8 octombrie 2010

Dragoste de leu

Dragoste de leuLeul din imagine isi arata recunostinta fata de americanca Ana Julia Torres de cate ori are ocazia, imbratisand-o pe femeia care, in urma cu sase ani, l-a salvat de la moarte. Jupiter, cum a fost botezat animalul, era numai piele si oase cand a fost gasit de Torres la un circ ambulant. Femeia l-a luat la adapostul pentru animale pe care il are in Cali, statul Columbia, iar acum leul a devenit principala atractie din zona.

Opinii de barbati si femei despre cele doua mari `specii`

    Daca nu ar fi fost femeile, am fi continuat sa ne ghemuim prin pestera si sa mancam carne cruda. Ne-am civilizat doar cu scopul de a ne impresiona prietenele.?...Cand i-a fost frig femeii ,a plans, barbatul a descoperit focul.
     Femeile vor sa stie ce gandesc barbatii.As putea spune ca se chinuie pentru mai nimic,nu au prea multe de aflat.
     Probabil ca femeile pot mima orgasmul. Dar barbatii pot mima o intreaga relatie.?
     
      La o universitate unui student si unei studente li s-a cerut sa scrie fiecare o propozitie care sa contina cuvintele 'iubire' si 'sex'.
Studenta a scris: 'Cand doua persoane mature se iubesc in mod profund si pasional si in acelasi timp se respecta mult unul pe altul, atunci, atat spiritual cat si moral, este acceptabil din punct de vedere social sa faca sex.'
Studentul a scris: 'Iubesc sexul.'.......era de asteptat....

       A te marita cu un barbat divortat este o datorie ecologica. Intr-o lume in care sunt mai multe femei decat barbati, barbatii trebuie neaparat folositi de mai multe ori.
       Nu incerca sa inveti un barbat, in public, sa faca sau sa spuna ceva. Sfaturile trebuie date acasa. In public, el trebuie sa stie tot.
       Cand se uita le meciuri, barbatii isi inchipuie ca, daca se concentreaza, isi ajuta echipa favorita.