miercuri, 22 decembrie 2010

Aroganțe....

         În România avem mașini de lux din trei motive, fie proprietarul este pasionat de mașini scumpe și de lux, fie este un împatimit al mașinilor (cel care își tunnează mașina în orice fel posibil), fie pentru a "agăța" fete.
        Femeile în general nu stiu nimic despre mașini, se uita doar la aspect și zic "pare scumpă, ai potențial" , doar nu o să vă asteptați să vină o femeie lângă unu care turează un BMW și să zică "vai are motor de 2.0 , o grămadă de cai putere și nu știu ce injecție".
       Spuneți de cate ori nu vi s-a întamplat să vedeți unu cu mașina care merge liniștit și când ajunge la tine începe să accelereze și să se ambaleze? Sau cei care dau muzica la maxim( bineînteles casetofonul de la mașină, nimic schimbat), deschid geamul și se uită cu sictir la toată lumea.
       Femeile abia dacă știu mărcile importante de la masini: BMW, Mercedes, Audi și Logan. La celelate, Porche, Aston Martin, Jaguar etc., nu sunt importante numele, femeile întotdeauna o să-și dea seama că sunt scumpe.
       Nu vreau să generalizez. Majoritatea bărbaților spun că femeile nu știu să conducă. Eu am văzut femei care conduc mult mai bine decât bărbații. De câte ori nu ați auzit, atunci când se întamplă ceva în trafic cuvintele "Sigur e femeie". Asta este o prostie care generalizează. Nu toți suntem născuți buni soferi , nu contează dacă este bărbat sau femeie.
        Sau de fiecare dată când îi pui la îndoiala calitățile de sofat ale unui bărbat o să primești replica "Da ce? Eu nu sunt sofer?"
        Acum, orice se intampla rau in trafic , femeie a fost .
       
        Sfatul meu este să nu se facă discriminare, până la proba contrarie.




P.S Aici se potrivește un banc cu blonde.
O blonda sună la poliție:
-Domnule, mi-au furat tot, volan,pedale,schimbator, tot
-Da, doamnă venim imediat!
Peste 5 minute:
-Domnule nu mai veniți că m-am urcat în spate.