marți, 7 decembrie 2010

Am racit!

Am racit rau de tot !( Bah )

De ce football si nu handball sau volei?

       In Romania sportul rege este fotbalul,DE CE? Rezultate nu am avut deloc in ultimii 20 de ani, dar in schimb avem Bianca lui Cristea/ex Bote, "bomba sexy"a lui Tanase si multe alte exemple.
       La handball fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea a jucat o finala de Liga Campionilor, pai da da nici una nu arata ca Bianca lui Cristea/Bote.
       Cat despre volei, probabil este cel mai linistit si mai pacifist sport care se joaca cu mingea. Cand pierd bat palma, cand castiga se i-au in brate, cand gresesc spun "e bine, bate-o". De curand am fost(Angel si Bah) la o cupa de volei intre licee, bineinteles ca am fost doar suporteri . Am venit la 9 si primul meci al liceului nostru a fost pe la 13:00. Noi invatati ca la un meci normal de fotbal sau de handball am inceput sa tipam sa facem galerie, pana atunci era o liniste deplina. Binenteles ca Bah a inceput sa cante si se uita toata sala la el, dar pana la urma ne-a felicitat si profesoara pentru galeria facuta.
        In concluzie daca intrebi oamenii din Romania cati jucatori are o echipa de volei sau de handball trei sferturi din acestia nu stiu sa raspunda.Probabil aceste sporturi nu sunt apreciate deoarece nu sunt intelese.


P.S. Sunt multe alte sporturi pe care nu le-am mentionat si la care avem rezultate foarte bune.