marți, 11 ianuarie 2011

Relații !

    Tema discuției de astăzi o sa fie Cum vede un băiat/fată o relație?.
Pentru început într-o relație, pentru foarte multi dintre băieți, nu contează timpul. La ei că este o lună jumatate, că sunt două săptămâni nu contează, contează ce ai facut în timpul acela. În schimb, toate fetele țin cont te timp, mai mult sau mai puțin. Că în ziua în care s-au întâlnit ploua, era miercuri în 22 August și dimineața a fost soare. Pentru fete lucrul acesta contează, pentru băieți nici nu stârneste curiozitate. Știți și după un timp vine întrebarea aceea decisivă "Știi ce zii este azi", iar atunci ți se derulează o întreagă poveste în cap, dar tu ajungi tot la raspunsul "E joi?" și ea "Nu, azi împlinim o lună" și tu, dacă ești inspirat zici "Știam, vroiam să văd dacă gândim la fel", în mod normal ea nu o să te creadă.
    Cel mai rau într-o relație este când cineva încearcă să preia controlul, sa-l domine pe celălalt, iar deobicei acesta este băiatul și spune "Trebuie să vadă cine e bărbatul în relația asta" și din pricina asta se stârnesc scandaluri inutile. Într-o relație trebuie să fie o stare de înțelegere, de prietenie nu de subordonare.
    De asemenea dacă ieși într-o seară cu baieții și stai la masă si te sună una cu care vorbești tu dar nu este prietena ta, raspuzi la telefon cu o nonșalanță și un sictir și vorbești de față cu ceilalți cu ea fără nici o problemă, dar când te sună iubita te duci la baie sau te ascunzi într-un colț și vorbești mai încet sa nu te audă ceilalți deoarece ți-e rusine. De ce, chiar nu știu...
    Într-o relație e greu la început să spui "te iubesc" , se tot chinuie până la un momentdat când își dau drumul și toată ziua folosesc "te iubesc" ca și semn de punctuație. Asta un timp, dar vi s-a întamplat ca unul să spună "te iubesc" iar celălalt doar "și eu", asta din nou ar stârni motive de scandal.
    Dacă vrei sa fii întradevar deștept/deșteaptă , la o ceartă, tu nu trebuie să te enervezi. Să te cerți singur este cel mai enervant lucru posibil. Când partenerul/a vede că tu ești calm și dai răspunsuri scurte si adevarate se enervează și mai tare, o să facă o criză și după aceea o să se calmeze deoarece nu are rost să se certe singuri.
    Și în final, despărțirea. Aici se vede cine a ținut întradevar cel mai mult la relație, celui care îi pare cel mai rău, nu cel care este părăsit, neaparat. Sunt cazuri când o fată părăsește un băiat pentru că se comportă ca un mitocan, iar după își dă seama că a greșit și se întoarce în genunchi, rugându-se să-l ierte.
    În final sper că în relațiile voastre să alegeți întotdeauna soluțiile cele mai bune, așa încat să nu aveți certuri.