miercuri, 8 decembrie 2010

Mi-am revenit !

Odata cu venirea iernii am racit , dar mi-a trecut . In primul rand vreau sa le multumesc parintilor pentru ca mi-ai dat bani de pastile . In al doilea rand vreau sa le multumesc celor de la Gaz Est deoarece nu au oprit gazul si in casa a fost cald si bine . As vrea sa-i multumesc si lui Dumnezeu pentru ca s-a gandit la mine si a mentinut temperaturile ridicate . Acum cred ca a aflat de vindecarea mea  si va readuce temperaturile si ninsorile specifice iernii . Sa-nceapa iarna ! ( Bah )

Pițipoance/ Curve

        Pițipoance și curve, doi termeni foarte folosiți in ziua de azi, mai ales dacă întrebi un bărbat/băiat care a fost părăsit de o fată. Normal curvele sunt femeile care se prostituează pentru bani. In zilele noastre termenul este folosit pentru fete regulate de mai mulți bărbați, fete care înșeală și în unele cazuri și  fete care își părăsesc iubitul pentru altul. Pițipoancele în ziua de azi au invadat lumea, nu se simt ele bine până nu își fac poză in lenjerie intimă și o pun pe Hi5,Facebook etc. Acestea vor doar să atragă atenția, dar bineînteles că sunt lipsite de inteligență si singura cale de a atrage atenția ,într-un sens oare cum plăcut pentru unii, este de a se poza aproape dezbrăcate. Cu o astfel de persoana nu ai ce să vorbesti, in schimb sunt bune pentru bărbații care vor o aventură.
         Cele mai oribile ființe sunt pițipoancele care nu au nici măcar un corp frumos, sunt o cauză pierdută.
         Pițipoancele in general le recunoasteți foarte usor. Se gasesc pe langa persoanele cunoscute, fiind singurul mod prin care se pot afirma, să se combine cu o persoană cât de cât cunoscută.
         Ca încheiere vă sfătuim să stați departe de aceste specimene deoarece este pierdere de timp prețios pentru dumneavoastră.




P.S. Dacă vă regăsiți în cele de mai sus nu are rost să citiți acest blog, nu vă face bine la sanatate.