duminică, 3 octombrie 2010

Concurs de miss pentru..............gaini

Concurs de miss pentru... gainiPeste trei sute de concurenti cu pene sau cu blanita au participat, week-end-ul trecut, la concursul de frumusete al animalelor, organizat in Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare, judetul Maramures. Adultii au platit 3 lei, iar copiii un leu pentru a putea vedea exemplarele. Doritorii au putut cumpara o parte dintre animalele mici si pasarile expuse. De exemplu, un cocos de rasa costa intre 100 si 300 de lei, iar unul dintre cele mai frumoase exemplare a fost dat cu 100 de euro.
        

                Am constatat ca sunt unii oameni care au prea mult timp liber.Cum sa organizezi un concurs de frumusete pentru gaini?Atunci eu am sa organizez un concurs de imbracaminte pentru purici.Are cineva propuneri de concurenti?

Femeia maritata cu ........zidul berlinului!

Eija-Riitta Berliner-Mauer, 54, a declarată că este "măritată" cu zidul berlinului de 29 de ani. în 1979 a fost diagnosticată cu o boală denumită Objectum-Sexuality. 
Aceasta a spus "marele zid chinezesc e atractiv, dar nu la fel de sexy ca soţul meu!".


Vi se pare atractiv un zid?
V-ati casatori cu un zid?

Barbati VS Femei!

Relatii: Cand o relatie se termina, o femeie va plange si va spune cel putin odata: Toti barbatii sunt niste idioti.
              Unui barbat ii este mai greu sa treaca mai departe, ii va da fostei prietene telefon si ii va spune: Am vrut doar sa stii ca mi-ai stricat viata, nu o sa te iert niciodata, te urasc si esti o proasta. Dar mai vreau sa stii ca intotdeauna va fi o posibilitate sa ne impacam.
Palarii: Femeile arata bine cu palarii. Barbatii arata ca niste prosti cu aere de intelectuali rasati.

Baile: Numarul mediu de obiecte din baia unei femei este de 437. Un barbat nu ar putea identifica majoritatea dintre aceste obiecte. Un barbat are in general 6 articole in baie: periuta si pasta de dinti, crema si lama de ras, un sapun si un prosop luat de la vreun hotel.
Reviste: Revistele pentru barbati de multe ori contin poze cu femei dezbracate.
              Revistele pentru femei de asemenea au poze cu femei dezbracate. Asta din cauza ca, fizicul femeii este o opera de arta ce trebuie admirata.
Iesitul in oras: Cand un barbat spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca este gata de iesit in oras.
                       Cand o femeie spune ca este gata de iesit in oras inseamna ca VA FI gata de iesit in oras, dupa ce isi va gasi si celalalt cercel, se va imbraca, se va machia…
Pisici: Femeile iubesc pisicile.
           Barbatii spun ca iubesc pisicile, dar cind femeile nu se uita, le ard cate un sut.
Oglinzi: Barbatii sunt vanitosi; isi vor verifica imaginea in oglinda.
             Femeile sunt ridicole. Ele se uita in orice suprafata stralucitoare: oglinzi, lingurite, vitrine, prajitoare de piine, oglinzi si geamuri de la masini parcate, chelii…
Telefonul: Barbatii vad telefonul ca pe o unealta cu ajutorul careia pot comunica mesaje scurte si importante. Barbatii stiu ca telefonul costa.
                 O femeie poate sa vina acasa din vizita de doua saptamini de la o prietena, sa o sune la telefon si sa discute alte 3 ore. Si femeile stiu ca telefonul costa, dar mai stiu ca nu il platesc ele.
Indicatii: Daca o femeie se rataceste in timp ce conduce masina ea va cere indicatii.
               Daca un barabat se va rataci, el nu va opri masina sa ceara indicatii despre drum – considerind acest lucru sub demnitatea lui.