duminică, 9 ianuarie 2011

Simțul umorului !

    Este o calitate destul de apreciată în lume.
    O persoană cu un adevarat simț al umorului trebuie sa fie și foarte inteligentă. Sunt unii care mai scot câte o "perlă" sau mai au momente când sunt amuzanți, dar cei cu simțul umorului sunt cei care analizează situațiile și își adaptează glumele după situații. Adevaratul simț al umorului este atunci când ești spontan, nu atunci când îți înveți glumele de acasă și când ieși în oraș doar le spui.
    De asemenea simțul umorului înseamnă acceptarea glumelor bune facute pe seama vostră. Când este o glumă bună, chiar dacă este facută despre tine, tot îți vine să razi(dacă ții la glumă).
    Cele mai sifilitice persoane sunt cele care cred că au simțul umorului. Simțul umorului nu e o chestie concretă ca și un lucru în general, când spui "Am parul lung", nu este la fel de usor să spui că ai simțul umorului. Asta se dovedeste în timp, când observi că, cu oricine ai ieși reusești să-i faci, constant, să râdă, înseamnă că ai simțul umorului, asta dacă ieși cu niste oameni cât de cât inteligenți, că dacă ieși cu persoane mai puțin inteligente care râd 15 minute dacă le arăți un deget, nu poți sa zici că ai simțul umorului.
    Cu toții aveți prieteni care au simțul umorului, chiar dacă aceștia sunt uneori foarte enervanți și sifilitici. Cei cu simțul umorului au și simțul de observație foarte dezvoltat. O persoană care are simțul umorului observă foarte bine unele detalii și le exploateză pentru a face glume.
    Sunt și persoane care, prin gesturile lor, involuntare, te fac să râzi. Despre aceste persoane nu poți să zici că au simțul umorului, au un tic, o înfățișare, gesturi etc. care te fac să râzi.
    Un om pe care il apreciez și il stimez pentru un simț al umorului foarte dezvoltat este Mihai Bendeac. În toate scenetele, când il imita pe Gigi Becali (și nu numai)  nu este nimic regizat, pleacă de la o idee și restul ține de spontaneitate.
     În final, ca un sfat, dacă nu aveți simțul umorului, măcar să țineți la glumă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu