vineri, 31 decembrie 2010

Violența !

          Violența este cel mai predominant lucru din lume, atât cea verbală cât și cea fizică.
          Ar fi bine să se reducă toată violența doar la cea verbală (că lumea fără violență este un mit), dar la nervi, la beție se stârnesc diferite scandaluri, conflicte și bătăi .
         Nu este bine să încurajezi violența . Unii se cred mult mai "smecheri" dacă bat un copil mai mic decât ei, dacă lovesc fetele sau eventual dacă înjură pe toată lumea.
         Eu nu sunt de acord cu violența în general, dar mai ales cu violența, atât verbală cât și fizică, la fete. Este una când faci o glumă cu o fată și este alta când o înjuri în continu și o lovești. Vrei să dovedești că deții puterea și altă cale mai bună (una inteligentă) nu gasești. De cate ori nu ați auzit "Lasă că trebuie să știe de frică". Dimpotrivă , dacă o femeie știe de frică o să înceapă să ascundă diferite lucruri, sa mintă deoarece îi este frică să le spună sau să le arate deoarece se gândeste la consecinte. Gândirea aceasta este o gândire comunistă în care femeia este văzută inferioară bărbaților, deși nu este așa. Toți suntem egali ca și statut, diferă doar inteligența , dar când unii nu-și pot arăta bărbăția între băieți sau într-un mod inteligent se duc la femei și înjurându-le și lovindu-le se simt mai bărbați.
        Acești oameni, dupa parerea mea, ar trebui să dea un test IQ cu o râmă.
        În final vă sfătuiesc să aveți grijă de femeile voastre că aveți mare nevoie de ele. Și o melodie care rezumă tot ce am spus până acum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu