sâmbătă, 9 octombrie 2010

Urasc Manelele

Nu inteleg de unde vine atata ura din mine. Se spune ca trebuie sa fim buni, toleranti si cu toate astea cand e vorba de manele, la mine toleranta este zero. Poate fiindca imi place alt gen de muzica.. Poate fiindca asociez manelele cu scuipatul semintelor pe strada, cu mirosurile fetide de transpiratie vara in tramvai, cu purandeii care fac galagie pana la 1 noaptea in spatele blocului. Poate fiindca asa cum spunea Basescu, marea majoritate a romanilor asculta manele si eu intotdeuana le-am asociat cu prostul gust si lipsa de educatie.
Pana la urma nici nu e vorba de mine, ma gandesc doar la copii care se nasc acum in Romania si vor trebui sa asculte toate aceste aberatii auditive, vor trebui sa traiasca  cu prostul gust si cel mai trist ca totul se va transforma pentru ei incet, incet in normalitate si nu vor mai putea intelege in ce mocirla se scalda decat atunci cand vor fi mari si vor ajunge prin tari mai civilizate.
Ma gandesc serios ce e de facut. Sa ne chinuim in continuare aici asteptand sa se intample ceva sau sa plecam in alte locuri mai civilizate. Inca nu am reusit sa imi raspund la aceasta intrebare, dar o decizie va trebui luata la un moment dat.

4 comentarii:

  1. Asta nu e tot. Ai mai critici critici din Franta au ales albumu "nustiucarepulamea" a lu' gutza asta al 4-lea cel mai bun d-anu asta in Europa sau nu stiu cum pana mea.

    Intrebare: CUM BA, CUM ?

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt total de acord Doamne, cum se poate asculta manele ma ? pentru voi aia care ascultati manele !!! : cand ascultati muzica asta , nu va jigneste intelectul ? nu va face sa va simtiti inferiori ca niste tigani (care va fura , va bat , va inseala , va fwt nevestele inainte sa le luati voi , sau poate cand sunteti casatoriti cu ele , niste puradei plini de bani care nu stiu sa VORBESTE bine si care poarta haine prea stramte , sa li se vada burta de 2 metri iesind in afara , si lanturi groase de aur , cu ghiuluri facute pe banii vostri , poate pe banii care i-a luat de la tine cititorule, aseara cand te-a batut si te-a lasat sa dai coltu intr-o balta de sange, sau poate nu ti-au facut nimica inca si vrei sa afli ce o sa patesti , oricum revenind ) va dicteaza voua viatza , va spun ce sa faceti cum si , chipurile, de ce ? raspundeti-mi la asta , astia care ascultati manele sa va vad

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu urasc manelele,dar de moarte!Sunt de acord cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Manalele este viata mea".....Cum am mai citit si intr-un comentariu postat pe un alt forum/blog,asa o spun si eu...Unii nu ai ce manca si nici dupa ce bea apa...iar maneaua defapt e un drog pentru ei...asculta cum sa moara dusmanii..bulane..ce tate ce cur ai...ce sexoasa...haladita si ce plm mai spun ei acolo...ei isi ocupa momentul acela de criza prin a asculta maneaua...defapt am ajuns sa facem exact ca tiganu...ce face tiganu cand ii este frig? FLUIERA...ce face tiganu cand ii este foame? CANTA...asa si romanasii nostri se dau cu maneaua ca le place damblaua...MANELELE NU FAC PARTE DIN CULTURA MUZICALA SI DIN VIATA UNUI OM DE ZI CU ZI..Nu sunt educative..sunt pline de continut pornografic...Nu am nimic cu nimeni si nu ma cac nici in gustu nimanui sau in urechea nimanui ..asculta ce vrea dar suntem prosti...Noi prin astfel de melodii suntem manipulati..hipnotizati..facem exact cum spun astia in versurile lor maneliste..."nu mi-e frica de garda..am fost la furat ...sunt mafiot...am bani si valoare...si multe"..Sa se publice o carte numita Dictionar de Manele

    RăspundețiȘtergere